Η Dinli δρύθηκε το 1983 στην Ταϊβάν και σήμερα είναι μία απο τις μεγαλύτερες ATV βιομηχανίες στον κόσμο. Η κύρια δραστηριότητά της είναι η κατασκευή ATV (All Terrain Vehicles) και Quad – τετράτροχα οχήματα παντός εδάφους.
Η αξιοπιστία των αρχικών, μικρού κυβισμού ATV, κατασκευασμένων εξ'ολοκλήρου στην Ταϊβάν, εδραίωσαν την εταιρεία για περισσότερο απο 2 δεκαετίες ως έναν απο τους μεγαλύτερους και αξιόπιστους κατασκευαστές ATV με παραγωγή πάνω απο 80.000 μονάδες το χρόνο.Το 2003 η Ταιβανέζικη εταιρεία εξαγοράζει το μηχανοκίνητο τμήμα της φημισμένης Αμερικάνικης εταιρείας “Cannondale”, η οποία κατασκεύαζε ATV αγωνιστικών προδιαγραφών, με τεχνολογία αιχμής, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στις παγκόσμιες αγωνιστικές διοργανώσεις του είδους.

Η Cannondale παρήγαγε μερικά απο τα καλύτερα και τα ικανότερα αγωνιστικά ATV στον κόσμο.
Tα οχήματα της Cannondale είχαν εντυπωσιακές τεχνολογικές καινοτομίες, όπως και οι μοτοσικλέτες της, και ενθουσίαζαν με την δύναμη, το στήσιμο και την κατασκευή τους(πλαίσιο αλουμινίου-τεράστια δύναμη κινητήρα για την εποχή, εξαιρετική ανάρτηση κλπ)
H Cannondale ήταν η πρώτη που κατασκεύασε κινητήρα ηλεκτρονικού ψεκασμού σε τετράτροχο, και η καινοτομία του ήταν η τοποθέτησή του ανάποδα, ώστε η εξαγωγή να βγαίνει κατευθείαν πίσω. Έτσι τα αέρια ακολουθούσαν ευθεία διαδρομή, και αυτό είχε ευεργετικές συνέπειες στην απόδοση! Χρόνια αργότερα, η παγκόσμια βιομηχανία στρέφεται σιγά σιγά προς την τεχνολογία ηλεκτρονικού ψεκασμού. Επίσης πρόσφατα, μεγάλη πασίγνωστη εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών motocross, έβγαλε στην παραγωγή μοντέλο με την “ιδέα” (κινητήρας ανάποδα) Cannondale.Με την συγχώνευση αυτή, η Dinli οραματίστηκε να “χτυπήσει” τους εδραιωμένους κατασκευαστές σε όλους τους τομείς, και να πρωταγωνιστήσει ηγετικά στις μεγάλες κατηγορίες των ATV, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των απανταχού οπαδών των τετράτροχων οχημάτων παντός εδάφους, και προσφέροντας ιδανική σχέση τιμής/προϊόντος.

Μετά απο 5 χρόνια διαρκών ερευνών και ανάπτυξης, αξιοποιώντας στο έπακρο την τεχνογνωσία της Cannondale και των καλύτερων μηχανικών της, η Dinli αποκτά 2 ακόμη νέες καινούριες γραμμές παραγωγής σε δυο νέα ιδιόκτητα εργοστάσια και ξεκινά την παραγωγή οχημάτων εφάμμιλων-σε ποιότητα-επιδόσεις-τεχνολογία-οδηγική συμπεριφορά- με αυτά των Ιαπώνων και Αμερικάνων κατασκευαστών. Πολύ λίγοι κατασκευαστές εκτός της Dinli παγκοσμίως αυτή τη στιγμή είναι ικανοί στην παραγωγή ATV 800cc κυβικών.Πλέον η Dinli εφαρμόζοντας ουσιαστικές τεχνικές και μεθόδους (Cannondale's High Technology) στην κατασκευή της μηχανής-καρδιάς και του πλαισίου-σώματος του εκάστοτε ATV μοντέλου της, καθώς και η ενασχόλησή της και εξειδίκευσή της ΜΟΝΟΝ με το συγκεκριμένο τομέα οχημάτων, της επιτρέπει να περιφανεύεται πλέον ως η κατασκευάστρια δύναμη μερικών απο τα καλύτερα ATVs στον κόσμο.

Κάθε Dinli κατασκευάζεται με γνώμονα την απαιτητική χρήση αλλά και τις σκληρές συνθήκες στις οποίες θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έχοντας περάσει τα στάδια έρευνας, δοκιμών και εξέλιξης σε πραγματικές και απαιτητικές διαδικασίες δοκιμής λειτουργίας, οπως πχ. μέσα σε νερό-θεσπίζοντας ο κατασκευαστής συγκεκριμένη στάθμη βύθισης-καθώς και λειτουργία κινητήρος σε κλίση, λειτουργία κινητήρος σε εξωγενείς παράγοντες όπως κραδασμούς κλπ.

Το 98% του κάθε οχήματος κατασκευάζεται InHouse, απο την ίδια την Dinli, ελέγχοντας έτσι α)την ποιότητα του κάθε εξαρτήματος, β)την ανθεκτικότητα και αντοχή του στη χρήση και τους εξωγενείς παράγοντες αλλα και γ)την παροχή του After Sales Servicing η οποία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, απο τον οποίο υποφέρουν οι εταιρείες του είδους, μιας και η κατασκευή των περισσοτέρων υλικών και εξαρτημάτων γίνεται απο διάφορους προμηθευτές τους και όχι απο τους ίδιους.

Dinli Atv. Γιατι η εξειδίκευση μετράει.
Home Dinli Models Technology News Network Contact Press Cannondale Joyner